Laila Hollander & Marjolein Hettinga

Na een wereldreis van een jaar en een paar maanden zonder succes solliciteren op banen die ze eigenlijk niet eens echt leuk vond, besloot Marjolein in januari 2013 voor zichzelf te beginnen. Onder het mom van ‘we zien wel waar het schip strandt’… Het schip vaart inmiddels nog steeds op volle kracht vooruit. Sterker nog, in 2017 werd het tijd voor extra bemanning en kwam Laila het team versterken.

Wij kenden elkaar al jaren als commissarissen in de Optochtcommissie van de 3 October Vereeniging. Zelf waren we er dan ook van overtuigd dat ook een zakelijke samenwerking goed zou uitpakken. Hoewel het niet iedereen een verstandig idee leek om als vriendinnen te gaan samenwerken, kunnen we inmiddels zeggen dat het nog leuker is dan verwacht, zowel onder werktijd als daarbuiten. Het hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) tot nu toe? De twee beklimmingen van de Alpe d’Huez tijdens Alpe d’HuZes 2018 met een teamopbrengst van € 14.000 voor KWF Kankerbestrijding.

Dit doen we
Wat anderen over ons zeggen
Lees de volledige testimonials op LinkedIn.

Moniek van Sandick

Kandidaat Provinciale Staten CDA Zuid-Holland

“Schrijf uw motivatie om op onze kieslijst te komen staan was de opdracht. “Doe ik even” dacht ik, maar dat bleek niet zo eenvoudig. Elke keer wanneer ik die tekst over mezelf terug las dacht ik hetzelfde wanneer je je eigen stem terug hoort: Ben ik dat? Dan kan een professional de uitkomst bieden. En dat zijn Marjolein en Laila als geen ander. Een intens gesprek volgde, punten werden op de i gezet. Enkele dagen later kreeg ik een eerste aanzet onder ogen. Fantastisch. Inmiddels sta ik hoog op de kieslijst en kijk ik met een zeer tevreden gevoel terug op deze samenwerking. Marjolein en Laila hebben me niet alleen van een goede tekst voorzien, ze gaven mij op die manier meteen een kader om de campagne verder op te bouwen. Ik ben hen veel dank verschuldigd. Ik hoop in de toekomst vaker met hen samen te werken en kan Hettinga Projecten dan ook vol overtuiging aanbevelen.”

“Na veel vijven en zessen, heel veel praten, zuchten, steunen en uiteindelijk schrijven, is mijn nieuwe website nu af en online. Zonder jouw bezielende en inspirerende begeleiding was me dat niet gelukt. Je was mijn praatpaal, stok achter de deur, coach, mentor, klaagmuur als ik weer eens vast liep. Mijn anker, als ik weer eens een andere kant op wilde. Marjolein, dank je wel dat je mijn steun en toeverlaat wilde zijn in dit proces.”

Maaike Bloemsma

“Begin maart ben ik uit mijn ‘Social Media schuilplaats’ gekropen en is door jou Bloemsma Creation zichtbaar geworden. Ik hoef maar ergens binnen te komen en mensen beginnen erover dat ze me regelmatig langs zien komen in de social media. Nu, na een aantal maanden begin ik er vruchten van te plukken. Uit onverwachte hoek krijg ik opdrachten toegereikt. Ik voel me GEZIEN en TROTS op mijn bedrijf en dat komt mede dankzij jou.”